Contact

Breitnerlaan 287 A 2596 HA Den Haag

info@timesict.nl

0031 616123415

Times ICT levert bijna alle IT-diensten en ons doel is om onze klanten op tijd te bedienen. Dit is wat ons bedrijf bedoelt “Times ICT”. Ons eerste en belangrijkste doel is om onze klanten op tijd en serveer ze op tijd. We bieden wel helpdesk diensten en ga zo maar door voor mensen die zich buiten Den Haag bevinden enzovoort. Times ICT richt zich op alle soorten bedrijven om hen te helpen met onze IT-diensten.

We bieden hardware- en software diensten, website-ontwikkeling, app-ontwikkeling, Apple-services en digitale marketingdiensten. We zijn ook gecertificeerd door Google als een betrouwbare partner, we hebben geweldige plannen die u echt zouden helpen om elke dag een verband te houden tussen uw bedrijf en IT-vereisten en we zijn blij dat we een bekende naam hebben in de huidige markt, we hebben klanten van verschillende leeftijden groep doen we ons werk met zorg en vriendelijke houding onze klanten staan ​​bij ons voorop. Times ICT zorgt altijd voor je en biedt 24/7 e- mailondersteuning en we gaan vooruit om onszelf te verbeteren en onze klanten 100% tevreden te maken.

Onze missie

Times ICT Services BV is erop gericht om de beste IT-ervaring te bieden aan een breed scala aan bedrijven over de hele wereld. Onze organisatie geeft een start tot afronding van administraties aan alle IT-voordelen volgens de vereisten van de klanten.

Ons centrale doel is om aan alle eisen en aannames voor de klanten te voldoen en om kwaliteitsgedreven innovatie te geven om onze klanten te helpen en bovendien adequaat met hun organisaties om te gaan.

// Alles wat je over ons moet weten
Onze visie

Om het beste IT-bedrijf te worden in het aanbieden van uitstekende soorten hulp, de meest koortsachtige technologie-medeplichtige en probeer misschien de meest vertrouwde bekwame omgang te zijn. We streven ernaar onze organisatie hoger dan ooit te brengen en ons bovendien aan te sluiten bij de groep van beste IT-organisaties over de hele wereld.

Ons team

Ons leiderschapsteam

Mr. Younus

Marketing Manager

Mr. Yaser

Chief Technology Officer - CTO

// technologie-index

Onze vaardigheden

app-ontwikkeling 87%
webontwikkeling 97%
digitale marketing 89%
Verkoop en diensten 99%